PERMAGUARD - suojaa ja kiiltoa autosi sisätiloihin

Perma-Guard
Nahkaverhoilun suojakäsittely

PERMA-GUARD on kemiallinen sisäpesuohjelma auton sisätiloille. Se perustuu omiin erikoisaineisiin sekä perusteelliseen ja ammattitaitoiseen työhön valtuutetussa Perma-Shine -liikkeessä. Sisätilojen käsittelyohjelma huomioi eri sisustusmateriaalit ja tekstiilit. Tuloksena ovat puhtaat istuimet ja verhoilut, joiden Perma-Guard -käsittelyllä kyllästetyt kuidut eivät vastedes ime sisäänsä mitään.

Verhoilulle tehtävä Perma-Guard suojakäsittely estää esim. limun ja jätskin imeytymisen kankaan sisään. Käsitelty pinta hylkii likaa ja neste jää pintaan pisaroina jotka on helppo pyyhkiä pois.

 

Nahkaverhoilun suojakäsittely

Nahkaverhoilun suojakäsittely

Nahkaverhoilun suojakäsittely uuteen tai puhtaaseen verhoiluun voidaan tehdä suoraan pesemättä sitä ensin. Käsittelyn idea on nahalle käsin levitettävä hoitoaine, joka pitää nahan kosteuden oikeana, hylkii likaa ja estää nahan kuivumisen ja halkeilun. Vanhemmassa ja käytetyssä autossa nahkaverhoilu pitää pestä/puhdistaa ennen suojakäsittelyn tekoa. Raimarco:ssa nahkasuoja-aine laitetaan aina kahteen kertaan ja suojakäsittelyn jälkeen auto jätetään vuorokaudeksi antaen suoja-aineiden imeytyä nahan huokosiin.