PERMA-SHINE ON MAALINSUOJAMENETELMÄ JOKA TAKAA MAALIN JA LAKAN KUNNON PITKÄ-AIKAISELLA TAKUULLA

Permashine

Permashine suojakäsittelyllä on 5 -vuoden takuu
Katso takuulomake klikkaamalla kuvaa!

Katsoessasi autoasi kriittisesti huomaat varmasti kuinka tiesuola, loka, aurinko ja jää ovat hapettaneet autosi maalauksen. Maalipinnasta on tullut hauras ja kova ja yhä altis uusille vaurioille. Värimuutokset ovat ärsyttäviä ja niiden korjaaminen kallista.
Perma-Shine menetelmä on todistettu keinoksi suojella uuden auton kiiltoa. Täydellisen käsittelyn jälkeen annamme kirjallisen, pitkä-aikaisen takuun maalauksen kunnosta, ja lupaamme ettei Sinun takuuaikana tarvitse vahata tai kiillottaa autoasi.
Saat ammattitaidolla tehdyn, pysyvän maalinsuojakäsittelyn samalla hinnalla kuin mitä käyttäisit ammattilaisen suorittamaan vahaukseen ja kiillotukseen yhden vuoden aikana.
Perma-Shine -käsittelyn suorittavat vain koulutetut ammattilaiset valtuutetuissa yrityksissä ja näin saat ensiluokkaisen tuloksen. Maalinkäsittelyaineet kestävät kylmää -50°C ja lämmintä aina 200°C lohkeilematta. Käsittely ei liukene öljypohjaisiin liuottimiin kuten lakkabensiiniin eikä myöskään white spirittiin, mutta voidaan poistaa erikoisaineella esim. uudelleen maalauksen tai peltivaurioiden korjaamisen yhteydessä.

Permashine

Permashine suojaa autosi maalipinnan

Permashine edut

  • KOVEMPI MAALIPINTA
  • UUDEN AUTON KIILTO SÄILYY
  • HELPPO PESTÄ
  • KESTÄÄ LIUOTINPESUN
  • EI TARVITSE VAHATA
  • AUTONARVO SÄILYY
  • HELPOMPI PITÄÄ PUHTAANA
  • LOISTAVA SUOJA AUTON SISÄTILOILLE
  • 5-VUODEN KIRJALLINEN TAKUU

Perma-Shine -käsiteltyä autoa ei tarvitse vahata, kiillottaa tai tehdä muitakaan toimenpiteitä takuun aikana. Tavallinen pesu automaatissa tai käsin shampoon kanssa riittää. Käsittely ei maksa enempää kuin mitä käyttäisit ammattilaisen suorittamaan vahaukseen ja kiillotukseen yhden vuoden aikana.

PERMA-SHINE EI OLE VAHAA - SE ON MAALINSUOJA, JOKA SULAUTUU TÄYDELLISESTI KOKO MAALIMASSAAN

Permashine on värieksperttien laajan tutkimustyön tulos, joka antaa täydellisen maalinsuojauksen kohtuulliseen hintaan. Menetelmässä auto pestään ensiksi tavalliseen tapaan.Sen jälkeen seuraa uusi pesu erityisellä syvävaikutteisella pesuaineella, joka tehokkaasti poistaa kaikki vaha- ja kiillotusainejäänteet sekä tuhoutuneet ja hapettuneet maalihiukkaset. Samalla maalauksen huokoset avautuvat. Seuraavaksi käsitellään maalaus erikoisaineilla, jotka sisältävät hartseja, akryyleja sekä syvävaikutteisia, väriä suojaavia aineita. Nämä tunkeutuvat auton peltiin asti ja palauttavat maalaukselle sen alkuperäisen värin aktivoimalla ja ympäröimällä jokaisen maalimolekyylin erikseen. Kestokäsittely perustuu siihen, että jokainen värihiukkanen suojellaan erikseen. Erona "tee-se-itse" - valmisteeseen, jota nykyään löytyy markkinoilta, on PERMASHINE- käsittelyn ammattitaito sekä pitkäaikainen takuu.